Pošlji povpraševanje in pridobi ponudbo

Joga v pisarni

Joga za podjetja v izvedbi kakovostnega programa Life on the mat je korak bližje zavedanju lastnega fizičnega in duševnega stanja ter odlična izbira za vse, ki se želijo med delovnim dnem počutiti polni energije ali sprostiti nakopičen stres.

Joga v pisarni

Joga za podjetja v izvedbi kakovostnega programa Life on the mat je korak bližje zavedanju lastnega fizičnega in duševnega stanja ter odlična izbira za vse, ki se želijo med delovnim dnem počutiti polni energije ali sprostiti nakopičen stres.

Število udeležencev

5-100

Lokacija

V vaši pisarni

Časovni okvir izvedbe

30min - 60min

Sodelujemo z najboljšimi.

Zakaj izbrati jogo v podjetju?

Raznolika vadba: Life on the mat je celostna obravnava življenja, zato boste lahko vsak mesec izbirali med različnimi delavnicami za telo in um.Zmanjšanje stresa: Joga ponuja telesne vaje, dihalne tehnike in meditacijo, ki pomagajo zmanjševati stres ter izboljšati duševno in čustveno počutje zaposlenih.  Izboljšanje prožnosti in drže: Dolgotrajno sedenje privede do slabe drže in togosti mišic. Joga vključuje raztezne vaje, ki izboljšujejo prožnost mišic, hrbtenice in sklepov ter posledično pomagajo pri ohranjanju pravilne drže.Povečana produktivnost in osredotočenost: Joga lahko pripomore k povečanju kognitivnih sposobnosti, kot sta osredotočenost in jasnost uma. S kratkimi vadbami joge med delovnim časom se lahko zaposleni bolje soočajo s stresnimi situacijami in povečajo svojo produktivnost.Krepitev telesa: Joga vključuje različne asane (telesne položaje), ki krepijo mišice, izboljšujejo ravnotežje in koordinacijo ter spodbujajo boljšo telesno kondicijo. To lahko pripomore k zmanjšanju tveganja za poškodbe in izboljšanju splošnega počutja.  

Naša storitev:

Ustanoviteljica programa je Karin Putrih, učiteljica joge, plesalka, akrobatka in kaskaderka. Gibanje je del njenega vsakdana, poučuje ples, ustvarjalni gib in jogo v različnih okoljih za vse starosti.

1
Slow flow joga Slow flow joga je umirjena in počasna oblika vadbe, ki omogoča globlje raztezanje, sprostitev in poglobljeno dihanje. Slow flow joga poudarja počasno in premišljeno gibanje, kar zaposlenim omogoča, da se bolj zavedajo svojega telesa, dihanja in misli ter ustvarja prostor za notranji mir in sprostitev.
2
Mindful flow Mindful flow je vrsta vadbe joge s poudarkom na mindfulnessu ali polni zavedanosti. Ta vadba pri zaposlenih spodbuja zavedanje vsakega giba, diha in trenutka med vadbo. Mindful flow poudarja globljo povezavo med umom, telesom in dihanjem ter spodbuja notranji mir in zavedanje.
3
Joga za (pre)zaposlene Namenjena je (pre)zaposlenim ter je popoln prostistrup za delovni stres. Je korak bližje zavedanju lastnega fizičnega in duševnega stanja ter odlična izbira za vse zaposlene, ki se želijo med delovnim dnem počutiti polni energije.

Način izvedbe:

1
Rezervacija Izberete datum, čas in prostor, ki najbolj ustreza vašemu urniku in je primeren za izvedbo vadbe joge. To je lahko primerna soba ali prostor, kjer se zaposleni lahko sprostijo in imajo dovolj prostora in zasebnosti za vadbo joge.
2
Priprava Mi prinesemo vso potrebno opremo in poskrbimo za varnosti in pravilno izvedbo vaj.
3
Izvedba Izberite datum, čas in prostor, ki najbolj ustreza vašemu urniku in je primeren za izvedbo joge v pisarni.

Zakaj joga z Offis?

Profesionalnost in izkušnje: Ekipa Offis.si nudi visoko strokovnost in izkušnje v izvajanju vadb joge v pisarni. To zagotavlja kakovostno izkušnjo za zaposlene, saj se bodo učili in vadili pod vodstvom usposobljenih in izkušenih inštruktorjev.Prilagodljivost urnika: Offis.si ponuja prilagodljivost pri določanju terminov vadb glede na potrebe vaše ekipe in delovni urnik. To omogoča, da se vadbe prilagodijo različnim urnikom zaposlenih, kar olajša sodelovanje.Izboljšanje zdravja in počutja: Vadba joge ima številne koristi za zdravje, vključno z zmanjševanjem stresa, izboljšanjem prožnosti, krepitev telesa in povečanjem osredotočenosti. S pomočjo vadbe joge z ekipo Offis.si lahko pripomorete k boljšemu zdravju in počutju zaposlenih.Krepitve timskih vezi: Skupinske vaje joge lahko okrepijo timsko povezanost in sodelovanje med zaposlenimi. Skupna izkušnja vadbe prispeva k boljšim odnosom in bolj sproščenemu vzdušju v pisarni.Pisarna kot prostor za vadbo: Vadba joge v vaši pisarni omogoča enostaven dostop do telesne aktivnosti brez potrebe po prevozu ali iskanju zunanjih vadbenih prostorov. To je priročno in učinkovito, saj zmanjšuje izgubo časa za potovanje.Prilagojene vadbe: Ekipa Offis.si lahko prilagodi vadbe glede na potrebe in sposobnosti zaposlenih ter se osredotoči na specifične vidike, kot so lajšanje bolečin zaradi dolgotrajnega sedenja ali izboljšanje drže.

Možnosti izvedbe:

V skupini Offis.si razumemo pomembnost vadbe joge v pisarni za izboljšanje zdravja, počutja in produktivnosti zaposlenih. Izberite nas za kakovostno izvajanje vadbe joge v vaši pisarni.

1
V pisarni Neposredno na vašem delovnem mestu, kar omogoča minimalno motnjo vašega delovnega procesa.
2
Na seminarjih ali izobraževanjih Vadba joge je odličen način za sprostitev in povečanje koncentracije udeležencev.
3
Na sejmih Poskrbimo za sproščujoče izkušnje na sejmih, ki lahko privabijo več obiskovalcev k vašemu razstavnemu prostoru.
4
Na teambuildingih Ponudite svojim zaposlenim priložnost za sprostitev in regeneracijo med ali po aktivnostih za teambuilding.

Načini financiranja

Razumemo, da so potrebe in možnosti financiranja pri vsakem podjetju drugačne. Zato ponujamo različne možnosti financiranja:

1
V pisarni Podjetje krije celotne stroške masaž.
2
Pol podjetje, pol zaposleni Stroški masaže so deljeni med podjetje in zaposlene.
3
Plačilo s strani zaposlenih Zaposleni sami krijejo stroške svoje masaže.

Cenik

Glede na frekvenco terminov in števila zaposlenih ponujamo dodatni popust. Kontaktiratje nas za ponudbo, prilagojeno vašim potrebam.

1

Enkratna izvedba delavnice joge: 250€

2

Redna mesečna izvedba delavnice joge: 200€

3

Redna 1x tedenska vadba joge: od 150€

Prednosti vadbe joge za vaše podjetje in zaposlene:

Zmanjšanje stresa in izboljšano duševno zdravje: Vadba joge je učinkovito orodje za zmanjšanje stresa in izboljšanje duševnega zdravja zaposlenih. Redna praksa joge vodi k sprostitvi, umirjenosti uma in boljšemu obvladovanju stresnih situacij, kar pripomore k večji jasnosti uma in boljšim odločitvam na delovnem mestu.Povečana produktivnost in osredotočenost: Vadba joge spodbuja kognitivne sposobnosti, kot so osredotočenost, koncentracija in kreativnost. Zaposleni, ki prakticirajo jogo, so bolj zbrani in produktivni ter bolje obvladujejo delovne naloge.Izboljšanje zdravja in zmanjšanje odsotnosti z dela: Vadba joge prispeva k splošnemu telesnemu zdravju, krepi imunski sistem ter zmanjšuje tveganje za bolezni in poškodbe. S tem lahko zmanjšate odsotnost z dela zaradi zdravstvenih težav in povečate učinkovitost zaposlenih.Izboljšana drža in telesna kondicija: Dolgotrajno sedenje lahko povzroči slabo držo in telesno togost. Vadba joge izboljšuje držo, povečuje prožnost mišic ter krepi mišično moč in stabilnost. To lahko pripomore k zmanjšanju telesnih nelagodij in bolečin ter prispeva k boljšemu telesnemu počutju.Krepitve timskih vezi in podpora delovnemu vzdušju: Skupinske vadbe joge spodbujajo timsko povezanost in sodelovanje med zaposlenimi. Skupna izkušnja vadbe lahko ustvari boljše odnose med sodelavci ter prispeva k pozitivnemu in sproščenemu delovnemu vzdušju.

O programu

Število udeležencev

5-100

Lokacija

V vaši pisarni

Časovni okvir izvedbe

30min - 60min

Sproščanje z vrhunsko jogistko

Ostali programi

Dnevi dobrega počutja

Sprostitveni Brijuni

Euro IconEuro IconEuro IconEuro IconEuro Icon

Sprostitev

Masaža na delovnem mestu

Euro IconEuro IconEuro IconEuro IconEuro Icon

Sprostitev

Joga v pisarni

Euro IconEuro IconEuro IconEuro IconEuro Icon

Sprostitev

Sprostitvena vadba v pisarni

Euro IconEuro IconEuro IconEuro IconEuro Icon

Sprostitev

Zvočna kopel v vaši pisarni

Euro IconEuro IconEuro IconEuro IconEuro Icon

Odprava kroničnih bolečin z metodo AEQ

Euro IconEuro IconEuro IconEuro IconEuro Icon

Dnevi dobrega počutja

Integracijska delavnica s konji

Euro IconEuro IconEuro IconEuro IconEuro Icon